Friday, January 6, 2012

~Hari ke-6 di tahun 2012~

Assalamualaikum..


Selamat Tahun Baru 2012...belum terlambat i ges..hehe

Ok...hari ni saya MC...kepala rasa sakit tahap gaban semalam membawa ke hari ini...

Hari ni masuk hari ke-6 kita di tahun baru..Alhamdulillah masih dipinjamkan nyawa olehNYA untuk berbakti di bumi nan indah ini..

What a hectic new year for me...baru hari ke-6, tapi rasa macam kerja untuk sebulan punya kerja...hurmm..dan akhirnya, kepala tak mampu berfungsi dengan baik dan terlepek di rumah..

TENSION with work...and yesterday is the worse day for me i think...and rasa nak pulangkan balik je phone office ni..

For me, once you are at home, that is the time you can relax your mind and body from any kind of stress at office...but some people do not know how to respect others life..it doesnt mean that if you are bos and you are working all days 24/7, then others MUST follow your style!..as an employee, of course we know our responsibilities to the company, but as a human being, we are not able to be an employee for 24 hours/day for the sake of the company...we have our own life and we have our own family rather than thinking all days related to company's matter!..

To all bosses out there...[click untuk pembesaran imej]



Hurmmm...entry tahun baru yang penuh dengan emosi dan perasaan kecewa dengan kehidupan sebagai EMPLOYEE...huhu..


selamat bekerja everyone..


NOTE FOR ME: let's move on...=)

3 comments:

khaifaiz said...

selamat bekerja cik eda

LiErOSe~QiEmi said...

comel kan reason tuk balik awal tu.. haaa sebab alasan2 tu la bunga selalu balik awal tau eda haahaha

zati embong said...

bos jat pun gila.haha dan2 ckp bos gila.haha.

dtg kerja xlewat. balik kerja pn kena lwat. balik awal dia suh msuk ofis balik.tensen!!!

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template