Friday, June 8, 2012

Yeay...boleh tulis lagi kat sini..

Salaam semua..

Fuhh...ingatkan dah tak dapat diselamatkan blog ni...entah kenapa tiba2 je cakap domain blog ni dah expired sedangkan saya tak pernah la pulak guna domain yang berbayar tu...huhu (free ada buat apa nak bayar kan..;)

Baru balik dari bercuti panjang di Kelantan, tapi tak sempat shopping dan jalan2 ke mana pun di Kelantan tu...pelik2...masa berlalu begitu pantas...haih...

Mak pun dah start berbunyi minta cari kerja kat sana je...gaji sikit pun takpe, asalkan duk dekat ngan family...sedang menimbang tara cadangan tersebut...agak2 ada ke orang nak ambik saya kerja??...huhu

p/s: moga pintu rezki terbuka di mana2 ada peluang untuk saya....kalau oversea?...erkkkk...

5 comments:

Tukang Karut said...

ce la mintak... mana tau kot dapat...

Eda Latiff said...

ada jugak apply...tak tau la dpt ke tak...

Tukang Karut said...

boleh je... bukan luak pun... huhu...

Eda Latiff said...

tq!...nnti jgn lupa buat pulut kuning...eh...hehe

KayNisa said...

mak ayah sy pn sama gak. dia ckp xpe la gaji murah pn. janji dekat... kena fikir panjang tu..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template