Friday, September 7, 2012

Revealation..22 days more

Salaam semua..

Hari ni saya half day..sebab? Bukan sakit atau apa pun, cuma malas buat kje je..hihihihi..

Lagi 22 hari je lagi, kemudian semuanya akan berakhir di sini..harap2 ini adalah keputusan terbaik yang saya buat..

Surat keramat dah selamat sampai ke tangan bos besar, jadi kata putus sudah pun saya buat dan takkan di ubah lagi walau pun itu adalah keputusan drastik yang saya buat..sebabnya? hehe..ye la, ada ke belum dapat kerja tempat lain dah hantar resignation letter..huhu (macam letak pisau kt leher sendiri je)

Bukan tak suka atau apa, tapi cukuplah setakat ni saja khidmat untuk company ni..saya cuma mahukan keberkatan dalam mendapatkan rezeki yang halal..byk sangat yang tak betul kat sini..

3 tahun di sini, tak tahu la apa pengalaman manis yang ada kat sini..macam takde je..mungkin satu je la..peluang ke India untuk pertama kalinya dan semestinya itu bukan untuk yg terakhirnya..hehe

Yang paling banyak dapat belajar kat sini adalah "How to manage your stress"..that the most thing yang saya belajar dekat sini..bidang kerja tak sangat, kerja2 admin "YESSSSS"..too much admin work also..

Lepas ni boleh la saya tanam anggur di depan rumah..huhu..untung2 boleh jadi peniaga kat pasar malam ke..ye x..hehe

Apa2 pun yang penting, im free after this, no more working hours, no more order frm boss, no more noise frm boss in the morning..:)


p/s: kawan2 jangan tiru saya yea..dapatkan kerja dulu baru tendering resignation...hehe..;)

4 comments:

ErnIe said...

takpe, moga2 ada rezeki yang lebih baik dari sekarang :)

Tukang Karut said...

siapa tau kot kot dalam masa 22 hari ni dapat kerja lak...

atuk said...

Assalamualaikum Eda

Insyaallah
moga keputusan yg tepat

Eda Latiff said...

kak ernie: InshaAllah..tq akak..=)

TK:tak terlalu mengharap dapat kerja lain, in a meantime study skit2 jugak & kerja sendiri..;)

Atuk:Waalaikumussalam...tq atuk..mudah-mudahan..aameen

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template