Tuesday, June 30, 2009

Flu...

Dikala ini..ht ini sangat la geram dengan klinik UM ni..tahula minggu ni minggu haluansiswa.. jgn la kami yg dah senior ni di anak tirikan..huhu..

me got flu..hopefully not H1N1..huhu..pg2 pegi la klinik tu yg ada kt bwh bgnn ni je..

alih2 bc notice kt pintu, 'sepanjang minggu haluansiswa,klnik hanya akan menerima pelajar yg br mendaftar sahaja,kpd pelajar senior sila ke PPUM untuk mendapatkan rawatan'..

me yg rs dh nk pengsan ni pn dgn rasa hampa dan kecewa terus la blk bilik..rehat je la kt bilik.. tgk la klau ada membe yg free ajak temankan..

sgt la x selesa..kepala rs b'dengung jer..huhu..

4 comments:

ErnIe said...

idah, pegi je klinik luar.
kang lagi melarat lak demam tu..

Eda said...

ye2..mekasih kak...ptg ni nak pegi klinik kt bangsar..
tu la, takut jg musim2 ni terkena plak selsema..huhu

haslinda said...

uit...g mkn ubat cepat2..

Eda said...

linda, dun worry eh, dh gi klinik n doc ckp ni flu biasa jer..lg pn temp normal..;)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template