Wednesday, July 15, 2009

Kejam sungguh

Pagi ni, mcm biasa me akan online YM...tp letak status busy..then 1 of my fren buzz and send me blog add utk bc..so, me pon buka la blog itu...

Damn..huhu..sangat la menyayat hati ketika membaca cerita rakan serumah mangsa..sangat la kejam kawan mangsa sehingga sanggup membunuh rakan sendiri..walhal mereka pernah sekolah sama2 satu ketika dulu..

Then me bc pulak dekat sini..ini pun arfa yg send tru ym..dekat sini tau la me kronologi cerita sebenar tentang pembunuhan kejam itu..yg x bestnye dorg ni mmg ada kes sebelum ni..tu la manusia bila nafsu menguasai fikiran, benda yg x betul pun dah jadi betul..akhirnya diri sendiri yang merana..

Walau apa pun..Al-Fatihah buat mangsa, arwah Juliana Md Fuzi..semoga rohnya tenang di sisi umatNYA yg soleh...

sesiapa yg nk tahu lebih lanjut tentang kronologi citer ni, me ade link kan blog mereka dalam my blog..pembunuh dah dapat balasan yg setimpal : hukum gantung sampai mati..

Gerun bila dengar hukuman tu..mereka dh bersalah, so mereka patut menerima hukuman yg setimpal..'wut u give u get back'..mmg pepatah ni benar belaka...berita ini juga ade keluar dalam kosmo dan utusan..me pn x smpat lg nk bc paper..lepas ni nak gi beli paper la..

x dapat nak digambarkan perasaan rakan serumah mangsa..mcmn agaknye klau terjadi pd kita ye...nauzubillah..minta dijauhkan malapetaka drp menimpa keluarga dan org2 yg kita sayang..amin...

2 comments:

♥sAzALOvEwAN♥ said...

thanxs kerana prihatin...
smoga Allah balas budi korang sumer..
nak tgk gambar arwah, dtg la visit my blog..

Eda said...

sabarlah dalam menempuh dugaan daripadaNYA..
i will visit ur blog..
hv a nice day!!

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template