Thursday, August 5, 2010

~Sekitar trip to Kota Kinabalu, Sabah~

Selama 5 hari berkampung di Kota Kinabalu, Sabah..macam2 ada kat sini, kalau tak dapat kontrol nafsu shopping, memang abis la duit dalam bank tu..me pon mls nk explain panjang2, kamu kamu dan kamu tengok aje la gambar2 ni yea...

Enjoy!!

Gerai2 seafood yang ada..murah beb..=)

Me and officemate sementara menunggu makanan kami sampai..gerai ni sgt sedap..

Tourist from Hong Kong; they snap photo for us..

Kawan baru dari Muar..nice to know her..

Di Sunday Market, Gaya Street..sesi tawar menawar sedang dilakukan..

aksesori wanita banyak dijual..

Lagi aksesori wanita..

dan lagi..=)

lagi..mana tak rambang mata nak memilih..ini baru di Sunday Market Gaya Street..belum tempat2 lain lagi..(*-*)..

ada juga penduduk tempatan yang ambil kesempatan untuk mempamerkan haiwan peliharaan..eeuuu...meremang bulu roma den..

pokok2 bunga pun ada dijual di sini..

jangan ingat kura2 kecil je yang di jual..yang besar pun ada..

sempat lagi bergambar depan pintu masuk Sunday Market, Gaya Street..=)

MakCik Razmah, owner kedai barangan aksesori wanita dalam Pasar Kraf KK..harga yang di bagi agak murah berbanding kedai2 lain..

Khusyuk betul makcik ni buat gelang untuk me...=)

Hampir siap..=)..suka sangat..hehe..

Menunggu masa untuk ke airport..bengang dengan staff hotel..nama je 5 star hotel, tapi service terukkkk..

Nak surf internet pun kena guna broadband sendiri..wireless hampeh je w/pn kt lobby hotel..


Itulah sedikit sebanyak gambar2 sepanjang di KK..mungkin akan ke sana lagi untuk lawat pulau2 yang ada..yazzaaaa..=)

2 comments:

haslinda said...

uit...dok hotel mana??? asal x g pulau??

Eda said...

aku duk promenade hotel..x cukup budget la nk p pulau..next time la p..huhu

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template