Thursday, August 2, 2012

Tak pernah berubah

Salaam semua..


P.A.S.S.W.O.R.D.

Tau tak apa ni? atau dalam bahasa melayu disebut sebagai K.A.T.A   L.A.L.U.A.N.
Haaa...kalau tak tau juga tak tahu la..hehe

Password email, blog, log in laptop, fb, friendster(tak tau wujud lagi ke tak), skype, ym, gmail, yahoo.mail, airasia, MAS, semuanya guna 1 je password, dan password ni tak pernah berubah sejak dulu...ermm..perlukah saya menukarnya kini atau biar je ek..

Banyak sejarah password ni..nak tukar ke tak eak..rasanya dah hampir 10 tahun guna password yang sama...sayang pula nak ubah sebab dah sebati dan senang diingati..

p/s: entry sebelum ni terpaksa saya hide sebab kurang pasti sumbernya dari mana, namun saya telahpun bertanya kepada ustaz yang lebih arif berkenaan firman2 tersebut..sedikit masa lagi saya akan update yea..maaf jika berlaku kekeliruan....sekadar berkongsi..=)

1 comments:

Tukang Karut said...

entry sebelum ni pernah baca gak... tapi sumbernya dari injil... tu yang tanya pasal semalam tu...

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template