Wednesday, October 10, 2012

Lepas ni iPad pulak ye papa...erkkk

Salam semua..

Apa khabar?..huhu...sibuk betul skang ni w/pn dh tak kje ikut ofc hour...ni baru berkesempatan untuk update blog skit..

Semalam, akak abg ipar ngan ank buah ke salah satu kedai barangan letrik ni..nak cari TV plasma katanya..sesudah urusan bayaran dibuat tiba2 anaknya yang memang bercakap mengalahkan orang dewasa pun mencelah...

"Papa, lepas ni kita beli iPad pulak ye, boleh la Zarif main game kat situ nanti"
dengan wajah yang selamba beliau berkata..

AKu: hehehe...alahai dak kecik...comelnya soalan itu



p/s: dulu main permainan kampung je...semuanya menggunakan tenaga fizikal sampai boleh kuarkan peluh..lemak2 pon senang dibakar...tp budak2 skarang main guna jari je, bukan lemak dibakar, ditambah lagi de la..huhu

4 comments:

Tukang Karut said...

tanam anggur hijau ke?

Eda Latiff said...

de buat kje skit2 la untuk menampung kehidupan di bandar metropolitan nih..huhu..nak tanam anggur, umah xde tanah lak..hehe

khaifaiz said...

Budak2 sekarang

Eda Latiff said...

betul tu khai

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template