Thursday, April 30, 2009

Hati terusik..

Location: 12th college, UM..room C025

Hahaha..siap letak location..whatever...
Actually tengah kebosanan..study tak habis lagi ni..cam byk pula yang tak 'cover' lagi..huhu..me bukan nk update blog ni pun sebenarnya..tapi cuma nk meluahkan rasa hati..sigh..

Semalam entah kenapa hati ni terusik dengan someone ni..me rasa kalau nak sakitkan hati me pun,rasanya tak perlu la kot..sebab hati ni memang sentiasa sakit pun dengan perangai dia tu..tp semalam memang me dah tak tahan sampaikan hati me menangis..huhu..hati je nangis sebab tu korang tak tahu..:(..memang me seorang yang agak kurang gemar b'kongsi cerita peribadi dengan rakan2..kdg2 je me akan kongsi..lagipun me rasa tak perlu kot orang lain tahu detail pasal me kan.. itu lah me..:)..tapi,nasib baik ada rakan2 yang menemani me malam tadi dengan online..mekasih.. mereka telah menghiburkan hati ini..'flirting' kejap..haha..ramai orang yang tak sedar/ tahu bila me rasa sedih,kecewa, dan sebagainya yang tak best dengar..hehe..sebab me tak suka orang lain tahu me tengah sedih ke kecewa ke..tapi me ada rakan2 yang sentiasa ada bila me rasa sedih dan tertekan..me pun tak tahu mcm mana nak balas budi mereka ni..thanks to Raudhah, Nas, Tini, and Dini..lagipun me kalau boleh nak menggembirakan hati semua orang..walaupun me tahu kadang2 me pun ada melukakan hati orang lain juga..me minta maaf..teremosional pula..huhu...apa2 pun hati me sangat sakit hati dengan orang tu!!!...eee...benci betul dengan perasaan ni...kan senang kalau tak ada perasaan..huhu..

2 comments:

haslinda said...

mana bole kalo xder perasaan..tu dh hati kering namanyer...hihih ;) xper i can lend my ear for u..hihih ;)

Eda said...

huhu..kering ke..klau kena air basah gak..hehe..thanks to u too Linda..:(

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template