Friday, May 1, 2009

Permata yang hilang..

Salam...

Rajin plak nak menulis dalam blog ni..orang lain duk sebuk study..me..hehehe...tengah penin2 skit sbb minum extreme mocha (San Francisco Coffee)..hehe..sedap..untuk entry ni me nak citer pasal permata yang hilang..huhu

2 weeks ago, if im not mistaken..terperasan yang pendant kt necklace ni hilang satu diamond..huhu..macam mana boleh tercicir ni?..abis la kena bambu ngan mak ni nanti..di saat ini pun me belum bgtau mak pasal ni..huhu..rujuk pics di bawah untuk lihat dengan lebih jelas.. agak2 mak marah tak ye?..dah la me pernah hilangkan cincin emas mak masa kecik2 dulu..bukan ape, masa ambil wudhuk me terlupa yg me buka cincin n letak kt ats tempat wudhuk tu..skali terlupa amik balik..mm...kecik2 lagi dah ade penyakit lupa..huhu..

ni la pendant tu, dari jarak dekat..sayang hilang 1 diamond..huhu..

kedudukan sebenar diamond yang hilang tu..:(


1 May..hari ni la tu..cuti hari pekerja..walaupun me tak keje, tapi me ambil kesempatan ni untuk ke Midveli..bukan jalan2 ye..ada barang untuk dibeli..esok my fren punya wedding..so, need to buy something for her..ramai nya orang kt Midveli ni..huhu..first thing yg kami buat adalah pegi makan!!..hehe..makan sizzling, baru me tahu kt midvelly, sizzling die lagi sedap compare to KLCC punya..mungkin kt KLCC kuahnye x banyak sangat mcm kt Midvelly kot..mkn dengan cepatnye sampai rasa tercekik sbb my fren ada hal lepas tu..sigh..x sempat minum air pn..lupa order..haha..boleh tak..then, my fren blanja extreme mocha from San Francisco Coffee..ni la mocha yang me cakap sgt3 sedapppp tu...memang kaw la dia punya rasa..anda semua patut mencuba..tapi klau ambik extreme mocha, dua2 kena extreme mocha,tak bleh campur extreme mocha n extreme latte..klau nak campur kena beli a'la cart...masa nak turun escalator tu, ada wedding expo dekat exhibition centre tu,skali indian punya wedding la..haha..tak jadi nak mencuci mata tengok gaun2 yang lawa2..;P

Extreme Mocha expresso from San Francisco Coffee..sedappp...yummy!!..:)

untuk pegi kenduri esok, kebetulan konvoi dengan Pn Aida,so me beli something for her too since me tak berkesempatan menghadiri wedding die kat Perak tempoh hari..clash dengan my cousin's wedding la..tp disebabkan Pn Aida ni dah berbadan dua, jd me pun belilah kelengkapan untuk baby dia yang bakal lahir nanti..:)..kt bawah ni ade pics untuk hadiah2 mereka..disebabkan ketiadaan cellophane..me just guna gum UHU je untuk lekatkan wrapper tu..hehe..so, enjoy the pics k..


This is for bride to be yg nak kawen sok..act cadar tu single size..silap ambik lak..rasanye ambik yg queen size..tp masa nk wrap benda ni baru perasan yg ni single bed punya..xpe la..nnt hang letak kt bilik anak hang la ye..hehe..ske sgt dengan corak tu..*wink*..


This is for mom's to be..me tak sure baby tu gurl or boy,so me ambil color biru which is flexible for both gurl or boy..:)..


These wrappers are for the gifts..like the pink color..siap cam ade bling2 lagi..pink: for bride, purple:for mom's to be..


Inilah hasilnye..tanpa menggunakan sedikit pn cellophane..hehe..nampak perfect kn..hehe..ske2..*wink*..:)

1 comments:

KayNisa said...

permata yg hilang tu bleh ganti balik. baya dlm rm10 kot. sy buat kt kedai emas kmpg.

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template