Friday, February 24, 2012

Promote skit...promote..gurlss, nak cantik tak??!!...hehe

Assalamualaikum semua..

Hehe...tajuk apa tu...haha

Ni haaa......korang try la...support i skit...

EL-Marino ---->Klik sini untuk further info yea...hehe

Gurls out there, nak cantik tak??...kalau nak mesti2 order...haha..

Oh yea, kalau interested nak attend beauty forum 4/3/2012 ni di Royale Bintang Hotel Seremban, jangan lupa untuk pm saya yea, untuk booking tempat anda...pendaftaran RM 8 sahaja

Belajar untuk cantik RM 8 je???????...berbaloi2!!...dapat El-Marino free lagi 2 paket..boleh skin test PERCUMA lagi!!

Bukan apa..sebab saya jadi Program Director untuk projek ni...adoiii...hehe..kata nak cantik kan..huhu..

p/s: saya nak jadi bisnes woman yang berjaya pulak...ahaks...;)...mati lerr kena kutuk pasni..hehe

3 comments:

Mama Ema said...

siapa nak kutuk..harap kerjanya berjaya...

Boni JLL3 said...

aik..murahnya rm8 je?

Eda Latiff said...

Yup boni..tapi dah lepas...kalau nak join boleh, 31hb ni di KL pulak, juga RM8 dapat free 2 sachet el-marino jugak...;)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template