Saturday, March 10, 2012

~Cerita ceritu~

Assalamualaikum...


Lamanya tak bersiaran kat sini...bizi sangat lately....rindu korang semua...rindu kat membe2 zaman blaja dulu2...rindu zaman kanak2 juga...hehe

Rasa nak gi satu tempat yang xde orang kenal pastu stay je situ..tapi tak sanggup nak berjauhan dengan family pulak...huhu..

Rasa nak gi melancong je hari2...hehe..kalau ada orang sponsor kan laaaagi bagus...huhu...=P

Apa lagi ek, rasa nak makan eskrem Mt kool split plak...haha...ok, ini seringgit je..kat 7eleven pun boleh dapat..sedapppp...hehe

Merepek2 je entry ni...sori, jangan marah no...cek tengah ketandusan idea dek kerana lama tak berblogging..=)

Tu je kot yang nak ditulis...nothing much to say...

Still trying to move on everyday while smiling face..;)

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

mat cool sedap2 kan aiskrim dia ihihihhi... tetiap petang anak bunga lari masuk rumah mintak duit nk beli aiskrim.. panasss je ati sbb dia tak makan abis punn

Eda Latiff said...

hehe...apa lagi, bunga abiskan la..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template