Tuesday, December 27, 2011

~Impian adik untuk ke Universal Studios, Singapore jadi kenyataan~

Assalamualaikum..

See..tajuk entry ni tak boleh blah kan..hehe..bukan apa..kami cuma merealisasikan impian adik untuk ke Universal Studios, Singapore je..so, layan je la ye gambar2 kat bawah ni..lets pictures talk..=)




















Ok..tu je dulu...dah tak larat nak tunggu gambo ni upload..poning kepalo den ni ha.kalau rajin den upload lagi yo...=)

5 comments:

Tukang Karut said...

ye ke impian adik ni? nampak gaya dari gambar yang ada, macam tuan blog punya impian je... hoho...

Eda Latiff said...

haip2!!...tu 2 in 1 la..kami postpone tarikh pun sbb nak make sure adik dpt ikut..hehe

norh said...

wa.. best kan.. sy paling suka shrek 4d tu..

zati embong said...

waa best2, holiday 1 family!

Eda Latiff said...

norh: aah...suke jugak shrek 4-D tu...anak buah siap ckp "Papa, tolong!, tutup la tv ni'...haha...lawak je dia nih..



jat: best sangat2...hehe.

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template