Thursday, December 8, 2011

~R.I.N.D.U.~

Assalamualaikum semua..selamat pagi..

Rindunya nak mencoretkan sesuatu kat blog ni...la ni belum berkesempatan nak mengadap laptop ni muka ke muka (omputih cakap face to face) untuk tulis apa yang ada...mungkin sedikit masa lagi akan dicoretkan apa2 yang patut la..

Rindu juga nak menjelajah bloggers yang ada macam zaman setahun yang lepas...hoho...dalam sehari dalam 2-3 blog je yang saya terjah...yazzaaa...kekangan waktu yang terhad menjadikan aktiviti blogging saya jadi sedikit slow...

Tapi itu bukanlah satu alasan bukan...happy blogging ye semua...=)

2 comments:

Tukang Karut said...

sibuk ngalahkan PM...

intan suraya said...

huhu.. dah lame x komen kt cni.. intan pn agk bz gak ble msk kmb.. skrg je cuti.. blh la nk komen2..XD

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template