Friday, December 16, 2011

~Percubaan pertama..=)...sukanya buat nih...hihi

Assalamualaikum..


Kan dalam entry sebelum ni saya ada cakap nak buat bisnes kan...dan sebagai seorang perempuan mestilah tidak lari dari kecantikan...tak kira la dari luaran atau pun dalaman...dan semalam saya buat percubaan facial dengan kawan2 saya dulu...peralatan semua saya dah beli dan bagi mereka cuba dulu and rasa urutan tu dulu..dan Alhamdulillah mereka suka...hihi

Haa...sape2 nak buat appointment ngan saya boleh la contact2 kat sini yea...hehe..saya belajar buat facial ni waktu pegi kursus total beauty workshop di Concorde Hotel Shah Alam baru2 ni..and sangat teruja bila tengok yang pegi tu semua cantik2...hehehe..;)

Bawah ni gambar waktu saya buat facial kat kwn2 saya...hehe...harapnya pasni makin berkembang la..=)

7 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Eda

beruntung en hubby Eda...he he

Wassalam

Eda Latiff said...

Waalaikumussalam atuk,

saya belum kawen lagi la atuk...hehhe..

intan suraya said...

hOhO.. nanti blh r bukak salon nih..XD

Eda Latiff said...

intan: isyaAllah kalau ada rezeki lebih..hheehhe

khaifaiz said...

wahhh... bisnes yg bagus tu... gudluck

o-r-b-s said...

sy nak try kalau free :P

zati embong said...

eda, good luck tau dear. hihi

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template