Friday, March 16, 2012

Semoga ini yang terakhir..;)

Assalamualaikum..

Ermm...apa nak update ye dalam entry ni..dekat site ni bosan pulak..keje banyak tapi nanti la settlekan..hehe

Next month kami sekeluarga dah pindah ke kelantan...jadi, perjalanan pulang ke kampung halaman akan bertambah selama beberapa jam lepas ni..adeii..nampaknya kena guna khidmat airasia/MAS la kalau nak cepat sampai...huhu


p/s: Oh ye, kawan baik saya malu2 nak tanya saya satu hal, jadi saya jawab je kat sini yea..

"Doakan yang terbaik untuk i..any gud news i will let u know walau dengan apa cara sekalipun..& congrats untuk orang baru yang bakal lahir nanti yea"

5 comments:

zati embong said...

hihi..jat dah agak soalan TK utk eda.hihi

Eda Latiff said...

jat: TK tu sape ek...huhu


TK..jangan mara yea..;)

Eda Latiff said...
This comment has been removed by the author.
KayNisa said...

waaa.. makin jauh la eda.. kenapa pindah sana? ayah kena transfer ke?

Eda Latiff said...

aah kay...huhu
ayah dah pencen...so, blk duk umah sendiri la plak kat kg halaman yang tercinta...hehe

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template