Thursday, May 12, 2011

~Singgah sini sat...hellloooo..=)~

Assalamualaikum semua...

Fuh..fuh..fuh...uhuk..uhuk..adeiii...jerebu sampai efek blog ni pulak..cek baru balik dari Tampin..sebelum balik opis ni singgah la mkn kat Nasi Ayam Gemas Mustafa tu...perghh..ni first time singgah mkn situ memang sodap bonar la nasi ayam dia ni..sape2 ke Tampin next time boleh la singgah kedai nasi ayam ni..sebelah pejabat RISDA Tampin tu ha..hehe

Bizi betul skang ni..nak jenguk blog pun dah jarang..tengok la..bersawang sana sini..takde orang nak tolong bersihkan.haha..merapu je ek..

Ok la...ni just drop by untuk bersihkan sawang kat blog ni jer..mata pun ngantuk sangat2..tengah kekenyangan ni lagi la bertambah2 ngantuknya..macam nak kena letak lidi je kat mata ni...huhu..nak sambung tido la..eh, sambung wat keje..hihi


p/s: Mr. Iz, saya baru je re-post hadiah kamu..sorry la terlewat pulak..ni pun tak tau la dah sampai ke belum sebab hantar guna parcel, pos laju dah kehabisan borang..huhu..harap suka yea..

3 comments:

Nasriq said...

ce try makan dekat original kedai nasi ayam gemas belakang bas stand gemas... legi terangkat kot... hohoo...

zati embong said...

setakat ni,nasi ayam ma jat masak terbaik.hihi.ingt lagi adik ma dtg nk makan tghari,ma masak nasi ayam.diorg anak beranak duk tambah2 smpai habes nasi tnggal kerak.jat dgn adik2 x makan lagi kot.kempunan kejap.haha

Mr iz said...

la baru lepas g tampin minggu lepas... he he he.... eh nama sapa tu...he he he... terima ksih la cik eda ye... tengah tuggu ni....he he he

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template