Tuesday, May 31, 2011

~Xian Mount Huashan, ada brani?..huhu~

Assalamualaikum..

Eh2..banyak kali pulak update minggu ni ek..hehe..semuanya sebab bos takde kat Malaysia, jadi anak2 kucing semuanya keluar..hehe

Haa...ni saya upload gambar Xian Mount Huashan yang saya cakap boleh pegang awan tu..TK cam tak caya kan, so meh rapat2 kita tengok gambar2 gunung ni yea kawan2..sumber nye di sini---> Xian Mount Huashan

Ada brani tak mau naik ini gunung?..huhu...tengok pun dah gayat ek...





Tengok ni...kan boleh capai tu awan...TK, pecaya tak?


Jom pegi lunch kat resipi rahsia...hehe

12 comments:

haslinda said...

gayat giler...

Eda said...

tu la...ada cable car jugak untuk naik atas ni...hehe..so, buat apa susah payah kan..hihi

Nasriq said...

hoho... selamat menyimpan duit yea... tapi bila nak pergi ni?

padin said...

tak berani. aku tak berapa berani tempat tinggi (gayat le tu keh3)

Eda said...

Nasriq: simpan duit utk shopping sudah...yang lain semuanya free..hheehe



Padin: hehe...memang gayat ler..

Eda said...

Nasriq: hujung tahun ni..

Nasriq said...

owh... company hantar...

Eda said...

company nak hantar?..huh..sampai kucing bertanduk pun belum tentu hantar agaknya..

khaifaiz said...

cntik tempat tu...

tak mampu nk pergi.. cik eda sila belanja

zati embong said...

jat kelemahan jat xleh tempat2 tinggi ni da.lemah lutut tau.hihi

intan suraya said...

waahh.. cam best je.. nk ikutt blh??

KUREKURE COMEL said...

perhhhh...syoknye...mina tak pernah pegi..waima satu gunung pun...hihihi

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template