Monday, June 20, 2011

~MC yang kebetulan..huhu~

Assalamualaikum semua..

Dah lunch semua?..Amacam hari ni?..seronok ke keje?..hehe..pssst..psssst..saya cuti lagi hari ni..mc..huhu

Minggu lepas dah mc..selang beberapa hari mc lagi..ni bukan main2..ni betul2..smlm entah kenapa 'ketidakbermayaan' badan ni datang lagi..sib baik kat rumah kakak, jadi ada lah jugak orang yang monitor makan dan minum..smlm memang rasa otak ni dah tak dapat bertahan...sampai kan nak berdiri pun rasa tak mampu...nape entah..takut jugak kut2 kena denggi ke apa ke sebab badan ni rasa bisa2 je..tapi tanda2 lain takda pulak..badan memang toksah cakap la..panas dalam..rasa kering je..

Ermm..dah la hari ni ada interview..hihi..dengan tak prepare apa2 pergi interview, dalam hati gamble je sebab taknak di cop 'Tak datang interview'..pagi sebelum interview baru la kocoh2 nak prepare ape yang patut..sib baik resume & sijil2 memang dah spare beberapa salinan..bawa je la..sepatutnya saya memang cuti hari ni..tapi dah kebetulan pulak demam kan, jadi selamatkanlah cuti tu..pegi la klinik ambik mc..tapi yang tak bestnya bila time cuti ni la ramai yang mencari..adoii..susah betul la bila cuti nih..

Macam2 la kat ofis tu..harap cepat2 la dapat keje tempat lain..dah la annual leave pun dah abih..wuaa..huhu..mc byk lg tinggal...adeii..nampaknya raya nanti kena ambik unpaid leave la..huhu

p/s: Selamat bekerja semua!!..hehe..=)

4 comments:

Nasriq said...

so cam ne? yakin dapat tukar kerja ke?

Eda said...

ermm..doa dan tawakl je la sehabis mungkin..harap2 dapat..;)

zati embong said...

da,doa bnyak2 ye.harap da dpt kerja lain.kalau hati x ikhlas da nk keje situ,susah nk kerja dgn tenang hati.

intan suraya said...

semoga sihat sokmo..:)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template