Wednesday, June 8, 2011

~Bulan ulang alik~

Assalamualaikum..

Bulan ni banyak kali jugak ulang alik dari umah kakak kat seri kembangan tu ke seremban..banyak benda sangat nak kena buat...seminggu tu ada la 3-4 kali jugak ulang alik..

Ingat lagi awal bulan 5 waktu along ke sydney, hari2 saya ulang alik dari sana ke seremban..tugas menghantar anak buah ke rumah baby sitter dah jadi tugas harian saya waktu tu..adik pula jadi driver akak tolong hantar dia ke sekolah...maklumlah, cikgu...suh bawa sendiri kete tu, tak berani katanya walaupun dah ada lesen..memang sibuk pun jalan kat SMK Aminudin Baki tu...kalau takde keberanian, sampai habis sesi sekolah la tak dapat nak buat u-turn depan skolah tu..

Hari ni nak ke sana lagi, ada urusan skit...selalunya, akak ngan along ada skali, tapi kali ni saya sorang2 je...adeiii...redah aje la..jangan sampai tersesat sudah..huhu..

Oh2, sabtu ni nak tengok aizat kat bukit jalil..jangan tak tau, sabtu ni jugak perlawanan akhir bole sepak kan kat bukit jalil...rasa2 la kan, pukul berapa agaknya saya patut ke sana untuk elakkan jam ek?..huhu..(nak ambik mc leh tak sabtu ni..muahahaha)..;P

p/s: 3-4 hari ni mood nak buat keje ofis memang ke laut dalam la...hehe..

5 comments:

Nasriq said...

driver sepenuh masa untuk akak ek? huhu... ada apa samapai ulang alik?

intan suraya said...

hihi.. buat2 demam la baru leh amik mc.. jgn lupa pakai bju hitam putih ye..hehe

zati embong said...

wah!da g jugak ke tgk final?sorak kuat2 da.bawak penyu sekali.hihi

KUREKURE COMEL said...

ehem..bola....hihihi....org kat cni selalunya pukul 3 dah pegi tau...
sgt berkobar kobar...hihihi...


ni maksedara yg baik la ni....takpe nnti anak buah tu dah besau..mesti tlg maksedaranya pulak...smile...

Eda said...

Nasriq: jeng...jeng...jeng...mau tau kah?..;)



Intan: kalau pakai hitam merah boleh tak?..hehe...



Jat: tak sempat nak cari penyu la jat..gi sana bukan tengok bola la..tengok konsert..haha..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template