Monday, June 13, 2011

~Sakit kepala~

Assalamualaikum..

Pagi2 ni kepala sakit...berdenyut-denyut rasa...sambil drive pun rasa macam nak stop je tepi jalan.. ni pun badan rasa tak selesa..adakah penangan cuaca yang tak menentu skarang ni...ontah la..kejap panas...kejap hujan...kejap suam..kejap sejuk..huhu

Ni duk ngadap keje yang tak kesudahan...adeii...bos dah blk dari holiday...maknanya akan kedengaran la suara yang high note lepas ni..mesti punya la, ada je yang tak kena di mata dia tu..cuba kalau daripada 100% tu, 10% je, tak banyak pun...kalau dia boleh dengar 10% je pun buah fikiran kami tu dah cukup baik bagi kami staf kat sini..ermm...

Dah2..malas nak pk pasal tu...sebabnya buat semak otak ni je..

Ni pun rasa tak sedap badan dan rasa nak rest je kat rumah..huhu...

2 comments:

Nasriq said...

erm... nak bebel boleh tak? huhu...

kalau tak sihat, jangan la paksa diri... rehat rehat la dekat rumah... panjang lagi nak guna badan tu...

sekian...

Eda said...

dh lama tak dengar org membebel bg nasihat nih..huhu

asyik dengar org membebel suh wt keje je..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template