Thursday, June 9, 2011

~Lama giler tak shopping~

Assalamualaikum..

Tadi, balik keje terus ke JJ S2 ni...niat hati memang nak shopping..dah lama tak shopping baju baru..kesian kan..huhu..tapi yang dituju dulu adalah kedai2 kasut...hahha..apa kes lak ni kedai kasut masuk dulu kan..hehe..

Last2 baru la pk balik, datang sini nak shopping baju bukannya kasut...mula nak beli sehelai je...skali 'ter'ambil 2 helai pulak...hahaha..syokkkkk gler shopping..hehe

Sebelum balik, masuk lagi skali kedai kasut..belek punya belek sandle yang ada depan mata ni..dalam hati dah berkenan, harga pon ok..ada 20% less pulak tu..test punya test..tetiba terkeluar ayat ni:

"Dik, saya nak size ni"

Eh, suara sape tu?..suara saya ke?..huhu...akhirnya sandle tu jadi milik saya!!...hehe

Shopping sangat best kan!!...hehhehehe

6 comments:

Nasriq said...

haha... bila lagi nak manja2 kan diri kan...

Eda said...

kalau boleh, hari2 pon nak shopping...hehe

intan suraya said...

mmg bsh kn shoping lg2 kalo byk duit..ish2

Eda said...

haha...tau xpe..tp, bila byk duit byk jugak la yg akan keluar..betul x..hehe

KUREKURE COMEL said...

mmg best...cuma mina bulan ni agak parah ckit....sbb askar ramai kat rumah....walau tak dpt shopping...


still seronok lg....hehehe

haslinda said...

terapiiiiii

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template