Friday, July 22, 2011

~Ermm...mood ke laut~

Assalamualaikum..

Hari ni mood memang ke laut..entah ler...seriously dah takde mood nak keje kat sini..segala macam borang dah download dari online..huhu

Side mirror kete dah patah..lagi la terasa nak meraung..sakit hati betul dengan orang yang buat ni..patah terkulai pulak tu..dan memang sengaja mematahkan side mirror tu..erm..nak kena tukar bukannya murah..dah tanya perodua pun mau RM400 jugak melayang..huhu..nak2 posa ni banyak betul dugaan yang datang..

Haih...nak balik kampung la ni jugak...huhu..cuti dah abis..dan kompem raya ni cuti tanpa gaji..huaaa...:'(

6 comments:

Tukang Karut said...

pergi kedai kereta potong la tanya side mirror tu...

zati embong said...

da,xde ke jual side mirror selain kat perodua?

huhu,sabar da.sabar..

norh said...

sabar eh..moga2 dapat berubah angin ke tempat baru yang lebih best.. :)

Eda said...

TK: tgk la cmne..x ori la kalau gi kedai potong..huhu



jat: boleh je...



norh: amin...sedang bertungkus lumus ke arah itu..

Mr iz said...

betul kata tk tu...kat kedai potong lagi ori nya..ori japan mari.. kalau perodua kasi pakai daihatsu nya la..bole ngam.. yang perodua pun ada... ori... cuma second je..he he

Eda said...

mr iz: huhu...tak reti sangat bab2 ni...kalau pi sane takut kena tipu lak..tgk la cemana nnt..neway, tq

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template