Friday, July 1, 2011

~Saya tak rajin ini hari~

Assalamualaikum..

Huhu...tajuk entry..biar betui tak rajin...bukan setakat hari ni je tak rajin..hari-hari pun tak rajin..huhu.

Ermm..skang ni momentum staf kat ofis pun makin menurun..mungkin sebab tekanan kerja..atau yang berkaitan dan sewaktu dengannya lah..saya?...malas nak ambik pusing pasal ofis...pusing-pusing pun sama jugak...baik buat2 tak tahu jer la kan...kerja bagai nak mati pun bukan diri sendiri yang kaya..pemilik syarikat jugak yang kaya..yang asyik pegi melancong ke oversea pun bos2 je la..kita yang makan gaji ni, nak pegi vacation dalam Malaysia pun kena fikir 20-30 kali..

So, buat kerja ala kadar je la...haha...kalau bos baca blog ni, habis la...silap haribulan disuruh hantar notis 24 jam pulak..huhu..

Bos, rilek la..mana bos nak dapat pekerja yang sanggup kena marah, sanggup menghadapi tekanan kerja dan macam2 lagi la...kalau tak disebabkan banyak komitmen, dah lama saya angkat kaki dari sini..huhu...pengakuan berani mati nih..

Ok la...selamat merajinkan diri yea semua...jangan malas2 macam saya ni..huhu

7 comments:

Mr iz said...

he he he he ...betul nya kamikaze ni... mana boleh buang staff yang penting macam cik eda ni... biasala tu sesekali akan sampai juga sikap macam ni kat kita... he he he he... semua akan merasa..he he he...camana pun stedy je la ye...

Eda said...

haha...mr.iz, adat orang makan gaji memang mcm ni la..akan sampai juga perasaan mcm ni..cuma lambat ngan cepat je kan..hehe

steady jangan tak steady..=)

zati embong said...

eh2 eda.jat pernah rasa tau!hihi.sejibik la.

Nasriq said...

jangan la rajin sangat ek... ikan pun dah tak terbela dah... blog pun jarang update... jangan rajin sangat yea... tak ada bonus pun...

Eda said...

jat: ada connection agaknya jat...hehe


Nasriq: dah tak rajin pun..malas dah skang nak rajin2...blog tak update ada sebabnya..

Eda said...

ikan tu, u tolong la kasi makan..sian dia lapo..huhu

JARI YANG TERBARAI said...

tak rajin xpe, bukan pemalas

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template