Sunday, October 10, 2010

~Isu hangat~

Panas...memang panas...

Isu bertudung...

Isu ni hangat di bincangkan antara rakan2 blogger...

Di sini ---> klik sini
juga di sini ----> klik sini
dan juga di sini ----> klik di sini

Me pun bertudung...tp nampak je macam BAIK..tapi tak BAIK pun..
Hipokrit??...suka hati la nak kata apa pun...

Banyak yang perlu di baiki..
Banyak dosa yang dilakukan..
Banyak dah titik2 hitam kat hati ni..
Lalai dari tanggungjawab sbg seorg MUSLIM..

Mana yang perlu diperbetulkan, akan diperbetulkan...
Kita TAK PERNAH GAGAL dalam MENILAI orang lain,
tapi sering kali kita GAGAL dalam MENILAI DIRI SENDIRI..

Semoga me tak terlalu jauh dari jalan yang lurus..aminn..

2 comments:

raina said...

aku tidak benci orang bertudung..aku benci orang bertudung tetapi hati hitam sahaja..haram maklum..

anyway terimakasih sebab follow blog sampah aku..

:) peace

Eda said...

u r welcome...
bagus sebenarnya bila berdebat psl benda2 ni..
banyak benda yang boleh dikongsi..
banyak pendapat yang boleh di kongsi juga..
betul x?..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template