Friday, October 15, 2010

~Peduli apa saya!~

Saya tak kira!!
Saya nak jugak cuti minggu depan!!

Perbualan antara bos dan kulinya:

kuli: ape salahnya sain je borang tu..Yang nak sain setengah2 tu pesal?....Kalau tak sain pun saya akan cuti jugak..saya ambik EL jugak nanti...Pastu annual leave pun kena tolak jugak (dlm hati)..

Bos: nanti dulu..saya sain separuh dulu..petang nanti bila dah konfem tarikh meeting next week baru saya sambung sain ni..sbb awk tak boleh tak de dalam meeting tu..

Kuli : Sain je laaaaaa..by hook or by crook pun saya akan cuti jugak..tak kira la meeting dah konfem ke belum...

Bos: Ko nak pegi mana ni?..ko nak pegi thailand ek..sambil sengih cam kerang busuk

Kuli: Ada personal matter skit..buat pe nak gi thailand, Malaysia pun belum abis pusing..

bos sain separuh je...kedekut tul!!

Bos: Aku ada bla...bla...bla....(dh start dah benda yang me x suka nak dengar..psl jodoh..huh!)

Kuli: Buat tak tahu sambil print borg2 yang diperlukan..

adeiiiiii...
susah betul jadi orang penting dalam company..(ayt berlagak giler nak terjun gaung sambil angkat bendera putih)

nak cuti pun kena tunggu dulu....nyampah den..

2 comments:

Nasriq said...

ada jugak bos camgini... kalau ada meting nanti datang la separuh jea la... sebab dah approve cuti separuh tu..

Eda said...

tau xpe...
jgn kan dtg separuh...suku hr pon lum tentu lg nak dtg..huh!

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template