Wednesday, October 12, 2011

~Jom pi jalan2 nak tak??~

Assalamualaikum..

Hari ni terasa masa bergerak teramatlah perlahan..apsal entah..buat kerja pun terasa macam lemau2 skit..buat ala kadar je...untuk pengetahuan semua, saya memang slalu online kat fb tu..tp, jangan la ingat saya layan online tu..skype pon saya online..ym pon saya online kadang2..bukan apa..sebenarnya, kat ofis ni kami berkomunikasi dengan bosses melalui skype..jadi jangan la terkejut kalau tengok saya selalu online yea..hehe..canggih tak bos kami..dia yang request saya buka acc skype tu..before this mmg tak pernah ada pun skype tu..masuk sini baru ada..huhu

Bakpo la nk royak semua tu..bukan apa pon kan..hehe..pagi tadi ada kwn skolah rendah saya tegur di fb:

"Eda ni slalu jer online ek, rileks je keje nye ye"

Hahaha...memang la..online sepanjang duk ofis..tp guna bila waktu2 tertentu je..hangpa jangan ingat org yang slalu online tu dia slalu ada depan pc ke laptop ke..kdg2 sampai log off sendiri tau laptop tu..hihi...sudah..sudah..menyimpang jauh dari tajuk asal..

Jom pi jalan2 nak?...dak norh tu kan nak pegi beijing...tadi saya pun duk google la beijing & tempat2 lain jugak la kan..pastu2 mata dah bling2 dah..ahaha...syokkk nye kalau dapat pegi sana jugak...hihi...norh, awk kn baik hati..bawak la kita skali....boleh la...boleh la...merayu-rayu ni..huhu


mood masih mencari2 tempat yang sesuai untuk pergi bercuti..family plan nak pi singapore end of this year..nk p universal studio tu..tp, tak sure lagi jadi ke tak...member2 lain lak ada yang nak gi vietnam awl tahun depan...tu pun tgh survey2 tiket lagi..kut2 la tetiba jatuh lak harga tix tu kan..grab la cpt2..huhu..pastu, kalau de rezeki lagi nak pi beijing lak..ehehhee...syokk nyer...ada sapa2 nak taja saya tak?..hihihi..


p/s: kat tempat keje yang sangat boring tahap gaban..sampai rasa nak ambik cuti dan pegi mana2 yang boleh clearkan otak yang tersumbat nih...adeiii...rasa cam nak demam suda..ke sbb kena hujan semalam ni?..huhu

8 comments:

norh said...

he he he.. sesapa buat entry pasal bercuti, laju ja saya nak baca.. alih2 tersebut nama kita.. :)

eda, jom google beijing..kita pi sama2 nanti nak.. tapi takleh awal thn depan..dah ada plan..sama da tengah tahun or hujung thn la..

thn ni schedule sy dah penuh..takleh slot dah nak bercuti..

dan nak bagitau la.. esok start cuti..yayy :))

Tukang Karut said...

jom... hoho...

Eda Latiff said...

norh: hehe...tu la...ritu terbaca kt blog yg norh nk pi beijing..hehe..de rezki confirm pegi sane tgh tahun depan..




tk: jom2...bw wife kamu honeymoon skali..

Noraien said...

wahhh,best nyeee g beijing .untung norh :)


jom jom g bercuti .hehe

zati embong said...

dpt g china,leh bli brg2 elektronik yg murah2 kan.hihi

khaifaiz said...

jom la

Eda Latiff said...

noraien: tu la...untung norh tu kan..hehe...jom la join dia..hihi



jat: tau xpe...hehe



khai: jommm...

Mr iz said...

rasa macam nak tumpang ni...he he he... belum lagi kotnye...budjet bersepah ni... tak pe jalan dulu...i follow...he he he

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template