Sunday, October 23, 2011

~Sepatutnya saya berada di Terengganu...:-(

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua!!...mulakan harimu dengan senyuman...bangun pagi2 terus minum kolagen...ahaha...apa kes nih...kemaruk nak cantik ke apa...hehe..itu lah perempuan, tak boleh lari daripada keinginan mahu cantik...betul tak..

Selepas 15 minit..

Hehe...leka pulak kat fb...haa...tengok title entry nih....patutnya saya dah on the way menuju ke Pantai Timur...tapiiii...cuti yang saya apply terpaksa saya cancel kan....huaaaa...:'(

TERPAKSA....bukan sengaja yea..huhu...disebabkan next week adalah deepavali, maka saya TERPAKSA cancelkan cuti setelah menimbang beberapa perkara..tetiba je dapat email daripada big bos minta increasekan production line....huaaaa...dah kalau cuti sampai rabu cemana nak siapkan pulak....adoiiii...tengokk, multi tasking tak tugas saya...haaa...semuanya terletak atas kepala nih...adoiii...penatttttt...dari ke admin, R&D, QC, production, semua nya kena uruskan...tu pasal la sebelum ni saya selalu ambik EL..sebabnya kalau plan untuk cuti, confirm tak jadi atau pun terpaksa cancel..kalau EL hantar je SMS kt bos, form isi kemudian...huhu..

Semalam borak2 ngan mak & ayah tru phone...rindu gler kat depa...sob3..dekat sejam borak...sampai talian terputus sendiri...huhu..

Dan hari ni terlepek kt umah...nk p umh akak ke x ek jap lagi...ermm...gi sane pun bukan ada orang, dorang de kat kuantan skang nih...haih....nk tgk wayang takde geng lak....tdooo je la kt umah...huhu..;p


p/s: mode: bosan...

6 comments:

Tukang Karut said...

nak keluar ke? jom...

norh said...

Eda report to MD eh? he he

Eda Latiff said...

TK: u blanje la...kiranya blanje bfore kawen..amacam??..;)



norh: report to MD & CEO...huhu

Tukang Karut said...

jom... tak ada hal la...

Papa Mifz said...

aduhai mcm mano leh cancel last minit nih...huhu

Eda Latiff said...

papa mifz: nk wat cemana...pekerja yg berdedikasi mmg mcm nih...ahaks..huhu

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template