Thursday, October 20, 2011

~Kalau saya stress, saya akan baca blog~

Assalamualaikum...


Stress kat tempat keje..pagi2 dah kena bambu ngan bos...ini adalah yang ke berapa puluh kali saya pun tak pasti...bak kata professor Ungku Aziz:

"Rajin bekerja, malas bercakap - kena buli"....rasanya itulah kategori saya kot...huhu

Ni yang malas nak keje nih....asyik kena buli je ngan bos...bukan keje kita pun, muka ni jugak la yang dicari nak lepaskan perasaan marah tu...dan akibatnya saya la yang tension..BENGANG!!.

Bos...tolongla cari orang lain untuk jaga staf bos yang lain...tolonggggg laaaaaa...*mengadu dalam blog macam la bos baca, bagus jugak kalau dia baca pun, bia celik skit mata tu*

Sib baik la ada blog, stres je sy akan tgk blog...baca citer2 lucu ke..kasi ceria skit hati sendirik nih..nak minta org lain hiburkan takde maknanya la..kalau ikutkan hati, hari ni jugak surat keramat tu saya letak atas meja dia...bia senang skit hati saya nih...huaaa..:(


p/s: bos saje tak masuk ofis sebab taknak sign borang cuti saya..dari mggu lps duk terbiar ats meja dia tanpa usik...unpaid leave pun taknak kasi jugak...pastu nak tanya progress staf lain pun call saya, kalau progress slow mula la marah2 kt telinga ni...double mencik di situ...:'(

5 comments:

khaifaiz said...

xpe la... bila dah tulis kt blog ni sekurang2nya terlepas la sikit.

atuk said...

Assalamualaikum Eda

bukan dia marah
tapi eda jadi orang kepercayaan dia

Wassalam

Tukang Karut said...

surat tu lama dah siap kan? tak kan nak peram je kot?

zati embong said...

samalah da,spesen dgn bos jat.mood hangen cari kitorg nk lepas marah.

norh said...

ajak la bos bercuti skali..he he

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template