Monday, October 3, 2011

~Masa senggang di ofis adalah untuk lihat muka sendiri di laptop..haha~

Assalamualaikum..

Apa khabar korang semua..harap2 sihat la hendaknya yea..sepanjang wiken ni saya memang tak duduk diam…ada je nak gi mana2..dari sendayan ke sg. Buloh, balik semula ke sendayan..pastu ke senawang pula..balik semula ke sendayan, dan keluar lagi ke seremban jaya, blik ke sendayan semula..penat memang penat..tapi seronok pulak…sebab boleh makan freeee je..ahaha..giler kuat makan ko ni eda..huhu..tak la, jamah skit2 je sbb ulser tak hilang lagi…bermacam2 petua dah saya guna, tp tak jalan jugak..harap 2-3 hr ni hilang lah ia..

Yang tak seronoknya bila balik je umah, handphone automatic tak de coverage, siap ada sign pangkah lagi tu..adeii…tolong la wei sape2 yang keje MAXIS ni..jaga la skit perkhidmatan korang weii..saya ni dah la pakai bill, still sm je kena bayar w/pn tak guna tepon utk call @ sms…yang paling risau kalau ada emergency la..mcmn nak call kalau takde coverage..ermm…memang hampeh betul la perkhidmatan MAXIS ni lepas raya…sebelum raya baru ni takde lak dia meragam gini..eh..eh..ini dah lari tajuk nih..ahaha..

Ok, balik pada tajuk kita hari ni..slalunya la kan, kalau dekat ofis korang slalu buat apa ek kalau ada masa senggang skit..cthnya tgh kusyuk2 wat keje, pastu korang rest kejap dalam 3-5 minit, waktu tu korang buat apa?..duduk2 je ke..pejam mata sekejap ke, korek idong ke, kentut ke..hehe..ke korang gi kacau staf lain wat keje ke…saya mmg takde peluang la nk kacau staf lain sbb kat lab ni ada 2 org je staf..huhu..kesian kan tak bercampur ngan org lain..

Apa yang slalu saya buat ialah…jeng…jeng…jeng…hehe…laptop saya ni kalau shutdown ke sleep kan dia ke, akan jadi mcm cermin..so boleh Nampak la muka sendiri kat screen tu…waktu tu saya akan tenung dalam2 muka saya tu, muhasabah diri sekejap..pastu belek2 skit muka ni kat mana lagi kedutan yang ada..jerawat yg tumbuh…hihi…syok jugak kalau semua kedutan ni boleh hilang kan..huhu…bila usia makin meningkat, kadar pertumbuhan kolagen pun semakin berkurangn..tu la sbb nya kulit makin berusia makin banyak la kedut2 yg kelihatan…huaaa…best kan kalau kulit muka sentiasa macam kulit baby kecik..hihi..comel je..halussss je…gebuuu je..haha..

K la, bos dah pandang semacam tu duk sengih sorang2 nih..jeles kut kulit saya halus mcm baby...hahaha..hehe..babai..

6 comments:

Tukang Karut said...

sila upload gambar syok sendiri tu...

Eda Latiff said...

haha...harap maaf..bukan utk tontonan umum...huhu

Lelaki Ini said...

takut nk tgk muka sndiri..
takut histeria..
hahaha

Eda Latiff said...

uik...itu dasatnya..histeria sbb buruk ke sbb hensem tu..haha

zati embong said...

Haha,jat bt ap eh,ohh jat tahan lapar.haha

Mr iz said...

he he he he halus macam baby yang bikin maut tu...he he he he... layan kentut pun ada ye...he he he he....

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template