Friday, September 30, 2011

~Adoii la..cepat2 la baik seperti sediakala~

Assalamualaikum..


Masuk hari ni dah 4 hari saya mengalami kurang selera makan disebabkan oleh ulser yang terhasil dari gigitan yang terkena waktu kursus wiken baru ni...adoiii...dah la lately kena banyak bercakap, mmg asyik bunyik sss...ssss..sakit weii..

Haha...kecoh la ko ni eda...orang sakit nak beranak pon tak kecoh2 kat blog..huhu..cepat2 la baik wahai ulser ku cayang..biar saya punya selera makan makin bertambah2 supaya capai BMI yang ideal..hehe..

Jap lagi ada meeting..sempat lagi coret2 dalam blog ni...tak suka meeting..sebab asyik2 benda yang sama je yang dibentangkan..pastu sesi blame m'blame antara satu sama lain akan wujud nanti kalau ada problem atau tak capai target yang dikehendaki...ermm..ni la kalau keje makan gaji...bukan kita yang keje separuh mati ni yang kaya, tapi bosss jugak yang kaya...kalau bagi bonus 10 bulan tu ok la jugak..ini tak bonus 1 bulan pon dalam mimpi je la dapat..huhu

Rasanya tak lama lagi saya akan beransur keluar dari sini..target pun sampai hujung tahun ni je duk kat sini...pastu gud bye babeh...huhu..harap2 meeting nanti takde la saya kena bercakap...sakit la mulut ni...huhu...:(

6 comments:

atuk said...

Assalamualaikum Eda

kalau saya...saya minum air kosong banyak2...Insyaallah

Wassalam

zati embong said...

da,carilah oral aid.kalau n\jat kena ulser,letak je time nk makan dia rasa kebas tau.

Eda Latiff said...

atuk: waalaikumusalam..byk dah minum air kosong ni...air tak kosong pun saya minum gak..huhu



jat: oral aid sangat pedih ok..huhu..tak sanggup..

Tukang Karut said...

tanda badan tak cukup air...

Eda Latiff said...

kalau terlebih air cmne pulak tandanya?..huhu

Mr iz said...

banyak kan layan air suam kuku.... he he he he

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template