Saturday, April 2, 2011

~Hari ni nak bayar hutag yang tertunggak~

Assalamualakum semua..

Hari ni hari membayar hutang sedunia..hehe..macam banyak je hutang ek..

1) Kereta ---> done
2) Celcom broadband ---> done
3) Maxis ---> not yet (14/4)
4) Sewa rumah ---> tak payah bayar sbb dah include dalam deposit
5) ptptn ---> done
6) CC ---> done
7) Utk parent ---> jap lagi bank in.
8) ape lagi ek..huhu

oh, hutang untuk pemenang pon belum lunas lagi..skarang saya mau print itu address, maybe kalau pos opis bukak hari ni jap lagi boleh la ke sinun utk pos kan..hehe..sabo ye..;)

12 comments:

Nasriq said...

jangan lupakan ai tau...

norh said...

he he..saya tak de berhutang dgn ptptn.. :P

Eda said...

Nasriq: u sape ek..huhu



norh: baguslah..saya dulu tak pandai..tak dapat sponsor mn2 pon..huhu

zati embong said...

bila da besar,da kerja bnyak kan tanggungjawab kita O.o

KUREKURE COMEL said...

wahhhh...berkobar kobar ni....hehehe...


mina dh setle hutang...cuma hutang blajor tak bayar2...hehehe..

khaifaiz said...

siap buat list lg.. heheh.. Ble buat list cenggini rase cm byk plak hutangnye kn.. adeyyyyy

sekamar rindu said...

salam...

baguss..dah selesai baru lega kan..:))

Eda said...

jat: byk tanggungjawab ni...ni br hal dunia..



mina: sabo yea...insyaAllah minggu depan dapt la tu

Eda said...

khai: klau x buat list nnt ade yg tertinggal lak..huhu



SR: yup...tul tu

intan suraya said...

hutang dgn along xde??hehe kalo buat list cenggini baru nmpk sket ape yg dh n yg blum.. btul x??:)

Mr iz said...

he he he...biasa la ye tak ... kekadang kena berhutang gak nak dapatkan sesuatu benda... hmmmm.... eh aku belum bayar duit moto ni...he he he he.... selalu beringat pesan otai ... besar periuk besallah keraknye... he he he... eh tp periuk aku kecik je kerak nye bukan main besau lag ni...he he he he

aNiS aNiSa said...

meriahnya...

mest best kan..=)

latest entry : Kawen Sebelum atau Selepas Belajar???

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template