Monday, April 18, 2011

~Lemau~

Assalamualaikum semua..


2-3 menjak ni, mood untuk update blog agak lemau..idea pun takde nak merapu apa dalam blog..ni pun sebab bosan ngadap keje yang tak pernah habis..ermm..apa pasal entah..konflik dalaman mungkin..eh, ada kaitan ke..

Emosi?..tak tau la stabil ke tak..nak kata stabil macam tak balance sangat..nak kena hantar kedai buat alignment agaknya..huhu

Nak berehat dari dunia blog rasa sayang pulak..sebab kat sini lah tempat saya luah apa saja..at least, ada jugak la tempat nak buang semua rasa yang terpendam...takde la nak lepas kat orang lain pulak kan..

p/s: jom bercuti..haha..tetiba...hujung tahun ni kalau de rezki lebih nak pegi bercuti..hehe..kena saving dari sekarang..hehe..sape mau ikut?..;P

9 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

sama la.. mood lemau gak nak update huhuhuhu... pesal ntah.. hormon silap kot.. eh, tentiba hormon disalahkan hiihhi

khaifaiz said...

alangkah indahnya kalau emosi boleh di alignment.. Memang happy je dunia ni.. hhehehehe

nk bercuti.. Kemana tu.. Broga hill bila

Fida Ghazi said...

kadang2 mmg tade napsu utk beblog.. tapi time idea mencurah2 .. uihhh..sehari smpai 3, 4 entries. haha.. takpe eda... ada idea nanti tulis lah lagi ye..

Eda said...

bunga: huhu..salahkan hormon lak ek..



khai: emosi takleh wat alignment ek..huhu..broga hill dah la awl bulan baru ni..tempat lain la pulak..




fida: sebelum ni byk je idea..tp lps work load makin brtambah ni jadi lemau2 skit nak update..huhu

aNiS aNiSa said...

sama jugak!!

mlas nk update sbb nk exam huhu

bestnya bcuti...nk ikot!!=)

latest entry : Doa Agar Dipermudahkan Segala Urusan

zati embong said...

waa eda,nk bercuti pulak?bestnya.hihi

tp bl tensen2 cmni bestnya dpt lepaskan tensen dgn holiday kan.

Eda said...

anis: sila blaja rajin-rajin yea..hehe




jat: begitulah hajat di hati nak travel ke tempat2 menarik..haha...kalau mampu la..huhu

Mr iz said...

tekanan kot ... tekanan kerja mungkin...he he he.... best gak kalau bole allightmen tu...he hehe.. kalau ada nak gak buat tu...he hehe...

Eda said...

mr iz: huhu...stress thp gaban dh ni..cuba tgk kt kedai tayar kut2 boleh buat..hehe

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template