Friday, April 15, 2011

~Sangat2 penat..nak tidur awal malam ni..=)~

Assalamualaikum semua..

Sekarang sedang menikmati mee goreng mamak yang sedap tapi pedas giler sampai berasap telinga..huhu..ni baru nak makan sebab tak lunch pun tadi..lapo giler2 rasa nak pengsan dah..

Alhamdulillah, 2-3 minggu ni banyak perkara yang dah setel dan tak memerlukan otak untuk dikerah supaya berfikir lebih..sebab tu la blog ni jarang diupdate setiap hari..sangat2 bz dengan kerja dan personal matter yang lain2..baru boleh bernafas dengan panjang..kalau tak semput je..

Waktu tidur pun tak menentu 2-3 minggu sebelum...waktu kerja apatah lagi..pukul 6 lebih baru balik rumah..slalu sharp pukul 5 dah cabut dah dari ofis..pastu suara2 sumbang sering kedengaran la kat telinga ni..yang tu tak kena yang ni tak kena..ermm..macam2 la nak kena buat..penattttt sangat2...huhu

So, malam ni plan nak tidur awl...lepas isya' je nak shut down semua..haha..boleh ke ek..huhu..skali duk online sampai lewat malam..haha..




p/s: nak beralih angin la dari n9 ni...ada sesapa nak offer saya keje lain ke?..hehe..;P

13 comments:

Nasriq said...

sila cari di terengganu...

norh said...

dah brapa thn ye pengalaman dlm R&D?

aNiS aNiSa said...

meh kedah...utara mari hihi

sama jugak..byk kja xsmpat sgt nk update n bw

smoga tido dgn lena yer =)

Eda said...

Nasriq: so far tak pernah minta pon keje kat negeri kelahiran..huhu



norh: br setahun lebih je...ada keje kosong ke?..;)



anis: tidur jangan sampai tak bangun pagi sok suda..huhu

norh said...

ada post utk R&d exec..

Mr iz said...

ye rehat secukupnye...dan jangan terlebih la pulak ..he he he..nanti badan jadi lemau...he he he

Eda said...

norh: inbox saya eh...
eda_latiff@yahoo.com




mr.iz: haha...tidur dari kul 9pm sampai 6.30am..tepon bunyik pon tak sedar..huhu

zati embong said...

hihi,itulah eda,balik kg la eda.cari kerja kg plak.hihi

azi nur said...

i like mee goreng ayam mamak...seyes paling ngetoP!

KUREKURE COMEL said...

eda mmg busy...hehehe...mina selalu gak balik lwt...selalu balik kul 7..huhuhu....


kat n9 best ape..hehehe....byk lauk best2...hihihi..

intan suraya said...

hihi.. meh la blk kg.. cri keje kt ganu pulak..:)

khaifaiz said...

Mee goreng mamak kalau kene ngan time dia memang best layanz..

Nk keluar dr N9.. Sila fikir2 yer.. N9 pun ok juga tmptnya

iwan_dextrous said...

lama x jenguk sini..hihihihi

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template