Friday, August 19, 2011

~Cinta Muka Buku~

Assalamualaikum..


Hehe..layan lagu catchy jap..memula dengar lagu ni....respon saya..

"Ape benda la dorang ni wat lagu ntah apa2..muka buku pon boleh jadi"..haha

Pastu lelama dengar..best jugak lagu nih..jom layan..




9 comments:

norh said...

ha ah.. lama2 jadi sedap pulak lagu ni..

LiErOSe~QiEmi said...

dia punye penyanyi pun comel kan..

Eda Latiff said...

norh: betul tu...hari2 layan lagu ni sedap pulak jadi..


bunga: comey kan..

khaifaiz said...

tak pernah dengar la plak...

Eda Latiff said...

haha...khai mmg patut dengar lagu ni la kalau cmtu...hehe

p/s: byk kali dah duk ulang2 lagu ni hr ni

Tukang Karut said...

orangnya come je... huhu... muka tembok betul la aku ni... eh...

zati embong said...

jat da lama layan.

eda,ya Allah sorry sgt tau.jat mmg nk join tp x sangka plak terlepas date.huhu

Eda Latiff said...

TK: apsal muka tembok plak?



jat: xpe jat...tggu je la contest seterusnya yea..

Joel Leslie said...

1st 1st minat dia ni sbb tngk video dia nyanyi jar of hearts ! :D best dia ni :DD

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template