Tuesday, August 2, 2011

~Selamat Berpuasa Semua..=)~

Assalamualaikum semua..

Alahai kamu ni Eda, dah masuk hari kedua baru nk wish selamat berpuasa ke..huhu..pape pn, nak ucap jugak kat korang selamat berpuasa..semoga ibadah puasa kali ni benar-benar memberi seribu keinsafan pada kita semua..

Hari ni jugak adalah hari pertama masuk ofis di bulan yang mulia ni..semalam sempat la berbuka puasa bersama keluarga tercinta...bestttt berbuka bersama keluarga tercinta ni..penuh satu meja dengan makanan..sampaikan kuih muih terpaksa letak atas meja kopi..haha...nafsu menguasai diri ketika di pasar ramadhan..hihi..

Hari ni, masuk ofis awal skit..8.30 pagi sebabnya nak balik awal 4.30 petang..haha..balik awal macam nak masak je ek..huhu..Jalan2 abiskan duit kat pasar ramadhan ada la..huhu

Ermm..raya tahun ni macam mana la agaknya yea...awal2 lagi dah kopak dah ni poket..semuanya disebabkan keretaku yang tersayang tu..mana taknya, tukar side mirror, ni nak gi check bearing tayar lak...macam ada yang tak kena je bila bawa..

Selepas sejam menaip..

Huhu...mood dah menurun sedikit bila mendengar berita yang kureng enak didengar..apa2 pun, redho dan tawakal saja lah..harap2 nya tak la seteruk yang dikhabarkan..hurmmm..

Dah la..misi pencarian harta karun dan lubuk emas perlu diteruskan...hehe...

8 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

takpe... janji wish hihih... selamat berpuasa juge yer eda.. bestnyee 1st day pose da leh buka dgn family.. jeles teramat!!

Eda said...

hehe..memang purposely ambik cuti semalam sebab nak buka pose ngan family..=)..jgn la jeles2 yea..

khaifaiz said...

selamat berpuasa cik eda

Eda said...

selamat berpuasa juga utk khaifaiz..

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

sepatutnya kita cuti satu bulan dlm bln Ramadhan ni....

SELAMAT BERPUASA

Wassalam

Tukang Karut said...

selamat berbuka puasa... eh... bila sampai waktunya...

zati embong said...

selamat berpuasa da.hihi.balik puasa ganu x?

Eda said...

atuk-phd: waalaikumussalam..cuti sebulan?..alamatnya takde duit raya la tahun ni..huhu..



TK: selamat berbuka juga bila sampai waktunya..



Jat: ni mesti baca tajuk je ni..tu dalam entry kan dah tulis balik ganu sbb nak puasa & nak buka ngan family first day tu...huhu

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template