Wednesday, August 3, 2011

~Parah dah ni~

Assalamualaikum..

Dari pagi duk mengisi form utk submit ke MARA..tapi buat keje nak tak nak je..entah..banyak sangat nk kena isi..sampai kepala rasa ting tong..dah la ngantuk tahap gaban..haaa..dah lama pulak tak post entry banyak2 dalam sehari kan..hihi..skang dah tak brape bz sangat keje kat ofis..tenang je..hehe

Mood pun nak tak nak ada je ni..eh, ada ke mcm tu?..huhu..malas la..oh yea..hari ni sesi mencari lubuk emas masih diteruskan..dengan menerjah laman web laman web yang ada di Malaysia ni misi tetap diteruskan..harap2 ada la yang tersangkut..kalau tak..ermmm...susah la takde emas dah..hehe..

Entry langsung takde kena ngena ngan tajuk entry..huhu..peduli apa saya, ni kan blog saya..haha.. dah lama tak mengarut macam TK..huhu..agak2 kalau mengarut macam dia boleh jadi pemes emes tak?..hihi..giler glamer ke ape ko ni eda..hehe..

Macam nak isi borang cuti raya je jap lagi..hihi..raya lambat lagi dah nak ambik cuti ek..huhu

p/s: ada sesiapa nak ikut saya berbuka petang ni?..inform ye..ditanggung beres..=)

5 comments:

khaifaiz said...

owh... memang paroh dah ni

Eda said...

aah..mmg dah parah ni..ambulans tak sampai2 lg ni..huhu

Tukang Karut said...

Erm... Patut la tersedak.... Ada orang sebut rupanya...

zati embong said...

da,harap2 jumpa yg sesuai da.insyaAllah ada rezeki da.

Eda said...

TK: eh..mana de sebut..tulis je la..huhu


Jat: =)...doa2 la ye..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template