Monday, August 8, 2011

~Senarai cuti raya dah keluar..hehe~

Assalamualaikum..

Apa khabar semua?..walaupun selsema melanda sejak 2-3 hari lepas, ibadah puasa tetap diteruskan tanpa sebarang alasan..

Pagi tadi, ada staf interkom..tanya cuti raya sampai bila sebab nak email kat semua orang one shot je..hehe..dan2 cakap sampai 3hb sept...padahal borang cuti pun tak submit lagi..huhu..mau nya cuti tak lepas, abis lah den..

Dan2 lepas dapat email senarai staf yang bercuti, terus submit borang minta signature COO..tggu approval CEO je la..cuti pulak dah CEO nih..medical check up katanya..huhu..sabo2..slalunya takde hal kalau cuti raya nih..hehe

Anda semua dah isi borang cuti?..seminggu dah kan kita berpuasa..kejap je rasa..pejam celik pejam celik..dah seminggu..baju adik tak siap lagi jahit beads..baru sebelah lengan je yang dah siap, lagi sebelah belum siap lagi..tak mampu nak ngadap lama2 bila selsema nih..harap2 sempat la siap..tu belum lagi baju mak..baju mak pun nak kena jahit jugak beads tu..mak dah siap tampal diamond, tapi nak jugak letak beads kat baju..sabo je la..anak merelip2 takkan mak tak merelip pulak raya nanti..hehe..

Puasa kali ni banyak perkara yang menguji kesabaran saya..apa2 pun, mungkin ada hikmah disebalik semua kejadian yang berlaku itu..amin..

11 comments:

NasZ said...

wah..dah siap keluar senarai.hehe..

MOHD NASER.com

Eda said...

hehe..nak wat cemana, nanti takde la yang tertanya2 kemana menghilangnya kami..hehe..

pena rozie said...

Dah keluar senarai ke?? Kite punyer tak tahu la mcm mane lg.

Eda said...

aah..baru kuar pg ni..hehe..sabo yea..

khaifaiz said...

sehari puasa cuti raya dah lulus hari tu... hebat bukan... ahahhaha

Tukang Karut said...

hoho... tak nak komen la... nanti terkeras lagi...

Eda said...

khaifaiz: wah..hebatnye kamu...hehe



TK: haha...rilex la...bukan apa pun..

zati embong said...

borang cuti belum isi lg,tp kalendar da abes conteng dah da.haha

Eda said...

jat: baik isi cepat2..kang tak lepas kang haru je raya sorang2..huhu..calendar mmg da abes conteng lama dah..haha..;P

norh said...

rajinnya jahit beads..
cuti saya dah approve.. :)

HANIDAH said...

same la kte..mgu lps dah submit cuti raye 2 ari sblm raye & semgu lps raye.bos baek thn ni trs approve..hihihi

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template