Friday, August 12, 2011

~Shopping raya..huhu~

Assalamualaikum..

Tahun ni saya tak raya..sebab saya takde baju raya..ada sapa2 nak sponsor baju raya untuk saya tak sepasang?..huhu...nanges...T_T...

Shopping raya..sana sini orang ramai mula memikirkan shopping untuk raya yang tinggal lebih kurang 2 minggu lebih je lagi...saya tak shopping pun...huaaa...nanges lagi...nape tak shopping?..ntah, saya pon tak tau..mungkin sebab baju raya dah siap tempah..jadi, mood utk shopping raya tu belum ada lagi..

Cuma skang ni, mood mencari biskut2 raya yang superb rasanya untuk jadi hidangan sampingan tetamu yang datang..siyes belum jumpa lagi..kalau tahun lepas order dari membe UM..tapi skang dia dah posting ke Unimap pulak..lupa beli biskut apa ngan dia tahun lepas..tapi lum sempat hidang kat tetamu dah abis sebalang..huhu..

Ada sapa2 yang jual @ boleh suggest kt saya x mana nak dapat biskut raya yang super sedap rasanya?...hehe...

Oh2...hehe...tadi ada staf tegur...

"You sudah brapa kilo turun ha?..i rasa kan, berat u mesti 43 kg kan?"

Sambil tersenyum lebar..dalam hati.."mak ai..kuruih sangat ke aku ni"...huhu




8 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

kena beli sekarang...takut tak ada saiz..he he

SELAMAT BERBUKA

Wassalam

Tukang Karut said...

isk... makan la banyak sikit... kang terbang pulak bila angin bertiup kang...

zati embong said...

hihi,jat pn xfikir pn da.betul2 last min rasanya ni.kuih raya lglah x penah fkir tau.huhu

norh said...

43??? I jeles ok..

Fida Ghazi said...

baju yg dah tempah tu..baik ukur balik eda.. kang longgar pulak kang..
hehe.. kuih raya yg sedap..ialah yg dibuat sendiri... hek..hek..hek..

Eda said...

Atuk phd: oh..mungkin tak beli dh kut baju raya..huhu


TK: xde nye angin nak terbangkan ai..

Eda said...

jat: haha...jat pk nak kawen je tu..hehe



norh: huhu..tu zaman skolah menengah la..ntah nape dorang ckp 43kg..padahal x pon..huhu



kak fida: tu la..rasa2 nya kena ukur blk la baju tu..mesti dah longgar sane sini..hhuuhu..xde oven la nak buat kuih raya sendiri..huhu

Sekamar Rindu said...

salam..


semua baju2 dah beres..:)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template