Friday, August 5, 2011

~Mood malas vs Mood rajin~

Assalamualaikum..

Ermm..nak tulis ape yea..huhu..sempat lagi ni up entry..padahal ada lagi 3 projek paper nak kena submit kat bos hari ni..adeii...bab2 nak meng'edit' ni yang malas nih..senget & juling mata ni nak kena teliti satu-satu perkataan tuh..ada yang nk tolong saya edit tak?..hehe

Hari ni sebenarnya ada mood rajin skit la nak buat kerja..entah tak tahu nape..mungkin sebab bos asyik2 interkom jerk tanya dah siap ke belum..haha..ni la dia bila kerja dalam team..sebab org lain yang pending maka kita pun ter'pending' skali...haihhh..pastu dan2 macam semua nak lepas tangan..adeiii...pening2 duk sini..ermm..kalau satu tu ok la lagi kan...ini 6 paper tu...botak kepalo den..

Pelik kan bila mood malas datang...sehari tu kalau mood malas datang, kompem dari pagi sampai ofis sampai ke petang nak balik keluar dari ofis ni la mood malas tu hadir jer..pastu kalau ngadap pc nak wat keje, mesti sekejap je ngadap kerja..selebihnya duk google mende lain..nak pulak skang ni kan tengah cari lubuk emas..kut2 la ada kannn...sape tau rezeki masing2..huhu..

K la..daaaa..kang mood malas datang susah pulak saya..;)

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

ok2... tengah mood rajin tu sila teruskan kerja, nanti dah tersangkut dgn blog tak terbuat lak keje tu macam bunga selalu buat haahah

zati embong said...

hari jumaat automatik mood jd malas.haha.

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template