Saturday, August 13, 2011

~Contest sempena Hari Raya Aidilfitri~


Assalamualaikum...


Seperti yang tertera pada title entry ni...itulah intipati yang akan disampaikan...hehe...yuhuuu..sempat lagi nih nak buat contest sempena nak raya nih...senang je syarat2Nya...

1) Letakkan banner di atas. Jangan lupa letak link blog ni..~~**sTorY oF mE**~~..lepas tu follow blog ini..;)

2) Buat satu entry dengan tajuk : ~Contest Raya bersama Cik Eda~

3) Ceritakan detik2 manis @ kisah2 lucu yang tak dapat dilupakan semasa menyambut perayaan aidilfitri..terpulang la waktu zaman kanak-kanak ke..waktu remaja ke..@ waktu anda sudah dewasa..ringkas, KREATIF dan padat..jangan lupa masukkan gambar waktu korang sambut raya..kalau ada gambar candid lagi bagus..hehe

...atau

4) Ceritakan detik2 sedih yang korang tak dapat lupakan..cthnya: jari tangan putus sebab main mercun ke..tertinggal bas masa nak blk kg ke...etc...etc..etc..hehe

5) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 18hb Ogos 2011, jam 12 tengah malam..sebarang surat menyurat selepas tarikh berkenaan adalah tidak akan dilayan..hehe

6) Lepas dah buat entry ni sila tag at least 2 orang sahabat blogger anda, tinggalkan komen & link entry anda di entry ini supaya saya dapat jejak kisah anda..

7) Amboi...banyak betul syarat..dah2..tu je syaratnya...saya akan pilih 4 orang pemenang...hehe..tak kisah la anda ni female @ male...hadiah akan dipost sebelum raya..insayAllah..

So, tunggu apa lagi..selamat mencuba!!!..hehe




21 comments:

Tukang Karut said...

hadiahnya?

Eda said...

hadiah kuih raya..hehe

nanti ai upload la hadiahnya apa yea..;)

Tukang Karut said...

i tolong promote je la ek... pukul 2 kang autopublish...

Eda said...

join la skali..;)

haslinda said...

wahh..nak join gak boleh??

zati embong said...

haha insyaAllah da.akan jat usahakan.

Eda said...

Linda: Sila2, jgn malum jgn segan yea. .



Jat: usaha, jgn tak usaha..hehe

norh said...

banyaknya nak kena jawab...he he he..tak leh ke dapat hadiah tp tak join contest? :P

Eda said...

norh: mana ada byk la...cerita je apa2 pasal pengalaman raya lepas2..yang penting kreatif..

.... said...

Saya join :) hihi
Nama saya : Miza

http://danbilaesok95.blogspot.com/2011/08/contest-raya-bersama-cik-eda.html

.... said...

Saya join :)
Nama saya Azziamiza
http://danbilaesok95.blogspot.com/2011/08/contest-raya-bersama-cik-eda.html

Eda Latiff said...

Good luck miza...=)

Joel Leslie said...

JOIN :)

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/contest-raya-bersama-cik-eda.html

thanks :D

Joel Leslie said...

ehh lupa nak wish .. selamat berpuasa & selamat menyambut hr raya ! :D

goodluck to every participants termasuklah sayaa :D

ehehe. k thx!

Eda Latiff said...

Thanks join Joel...good luck ya..=)

Cik Rose Cute said...

join..

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/contest-raya-bersama-cik-eda.html

Eda Latiff said...

good luck cik rose cute..=)

fiQ'Ra said...

assalamualaikum, sy join ya ;)

maaf sgt2 sy tak pandai brcerita ;( tapi sy cuba yg trbaik, insyaAllah~

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/08/salam-jom-join-contest-dari-eda-join.html

tqvm~~~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam.Join

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/08/contest-raya-bersama-cik-eda.html

selamat menjalani ibadah puasa Eda..

Nida said...

Assalamualaikum w.b.t dan Salam Ramdan buat Eda..

Secebis kenangan bersama insan yang tersayang, moga damailah arwah di sana :'(.. Al-Fatihah:

http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/contest-raya-bersama-cik-eda.html

id follower: Nida

Terima kasih

Eda Latiff said...

Good luck semua..=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template