Tuesday, September 6, 2011

~Cerita yang memang dicari~

Assalamualaikum..

Akhirnya, cerita yang saya cari berkenaan dengan kejadian yang berlaku di Somalia tu dapat juga saya temui..macam tak puas baca kat newspaper..klik je atas tajuk kat bawah ni ye..


kemudian, muncul pula satu lagi artikel tentang analisa yang dibuat dari blog Military of Malaysia
(pendapat peribadi penulis serta rakan-rakannya)


Apa-apa pun yang ditulis, dari awal lagi saya dah ikuti perkembangannya dari blog papagomo yang ikut serta dalam misi tu..dia lagi tahu keadaan sebenar di sana..tapi agak terkilan jugak bila isu ni di politikkan oleh sesetengah pihak dan banyak tuduh menuduh yangg berlaku..

p/s: syukur hidup dibumi Malaysia yang aman dan damai..moga keadaan ini berkekalan hendaknya..Al-Fatihah buat Allahyarham Noramfaizul...


2 comments:

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template