Wednesday, November 10, 2010

~Back to school~

Hujung tahun orang go back from school, tapi me?..BACK TO SCHOOL..

Yea...itulah yang berlaku...
Ape?..jadi cikgu?..idak ler..ha?..amik spm balik?..eh, itu pun tidak walaupun result spm hanyalah sipi2 je lulus semua...huhu..
Dah 9 tahun tinggalkan sekolah, hari ni masuk skolah balik..

Oh, hari ni me sangat excited sebab masuk sekolah...haha..
(kalau student skolah dengar mesti dorang ckp pelik nih)..
Yea!..me sangat excited tengok student yang pakai uniform skolah..
Tengok prefect yang jaga kat kantin masa rehat..
Tengok student yang buat bising dalam kelas...
Sangat excited ok!!..
Rasa cam nak back to school betul2..haha...mengong..

Hari ni bermulalah perang antara 3 buah sekolah di Tampin..
Kenapa di Tampin?...
Sebab tiga2 skolah tu terletak di Tampin..
Ok, sebenarnya satu je kt Tampin, tapi lagi 2 kat Pulau Sebang..
sebelah2 jer...so, kira Tampin jugak la tu..

Perang ape lak ni?...
Perang untuk selamatkan bumi kita..h0h0...bukan guna ultraman yea..
Supaya lebih nyaman dan bersih...yazzaaaa...(sila sebut ikut gaya jimie trek selebriti)..

Ok...sebenarnya entry ni hanyalah untuk menyatakan keseronokan berada di skolah jer..
Terimbau zaman2 nakal masa kat skolah dulu2...(sedar diri dah semakin tuuu...aaa)..=)

2 comments:

Nasriq said...

OOO...DAH TUA DAH EK...XSEDAR LA PULAK...

Eda said...

=)....sentiasa sedar, cuma refuse jer nk grow up..huhu


kalau x sedar, maknanya awek muda la ai ni ek...hehehe...=P

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template