Tuesday, November 30, 2010

~Kalau saya MC, rasa2 huru hara tak opis?..hehe~

Salam semua...selamat pagi..

Badan terasa tak sihat..kepala pun pening..mungkin sebab tak lena tido..
Terjaga awal sangat lepas tu terus tak dapat tido dah..

Rasa-rasa kalau ambik MC huru-hara tak opis?..hihi..(macam la org penting kt opis tu)
Hari ni de discussion dengan bos pasal projek baru lagi..pening pale memikirkan pasal tu..(macam la kena siapkan proposal..haha)..

Tapi, badan ni rasa teramat lemah...tolon!..tolon!..tolon!..
Tekak dah rasa sakit2 ni...kepala pon berat je..
Tapi, petang ni nak kena submit paper work..arghhh!!..stressss tahap satuperpuluhanduajuta kali..huhu

Bestnya kalau dapat bercuti panjang tanpa memikirkan hal dunia yang sangat mencabar minda dan fizikal..

7 comments:

Nasriq said...

cuti jea la

Eda said...

tengok la esok...huhu

Fida Ghazi said...

cuti je! kalau keje tapi badan tak sihat pon tak boleh buat ape kan..

padin said...

dapatkan rehat yang cukup, nanti baru boleh keluarkan kerja yang bagus, hee

LiErOSe~QiEmi said...

cutiii.. klu takde cuti.. gi cari MC.. okeh ihihihi

Eda said...

tq semua yg prihatin..

bunga: mmg cuti dah abis..tp saya tak MC..=(

Izzati Ishak said...

rehat laa..kita manusia.. x kan boleh kerja mcm mesin..

have a good rest. :)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template