Monday, November 29, 2010

~Lunch tanpa nasi?...diet kah?~

Selamat tengah hari...hehe..sempat lagi nak update blog waktu opis hour..
Kerja melambak2..ada hati mau rilek2 pulak..

Sejak kehilangan opismate tersayang...eceh..slalu la makan sengsorang waktu lunch..
Hari ni kengkonon nak cari nasi, tapi entah kenapa dalam minda ni tak terbayang langsung bentuk rupa shape ape2 yang sewaktu dengannya pasal nasi..
Slalu nya kompem kena lunch ngan nasi kalau breakfast sekadar air nescafe sahaja..

Mau jadi minah LONDON ke...mata dah biru...hahaha..
Pastu asik la makan benda yang sama ---> bosan giler..
Kalau ada Seoul Garden macam kat Plaza Bangsar tu best la jugak..

Lunch hari ni sekadar chicken puff dengan tart telur...
Eh, cukup ke tu?...entah...hhahaha..
Nak kata diet, bukan dalam proses diet pon..
Nak kata tengah berpantang..mana de pantang ape2..pantang tengok makanan de la..=P
Takde selera nak mamam sebenarnya..ni pun saja pi jalan2 kat tesco yang baru bukak..
Pastu taktau nak wt pe..cam bosan je..
Pi tanya harga perfume pon..mak ai, lagi mahai dari yang order dengan kawan akak..
tapi sampai la ni tak sampai2..kapal dah karam agaknya..
Bosan weiii..keje..keje..keje...
Saya nak resign boleh takkk??
kompem bos tak kasi ai resign....ermmmmm...

4 comments:

Fida Ghazi said...

chicken puff dengan tart telur tu dah cukup dah tu eda.. *sambil kira2 kalori kat kalkulator* haha!

Eda said...

huaaa...jangann!..tart telur itu kalori nye mungkin banyak.harus bakar balik nih..adoii..

LiErOSe~QiEmi said...

bole resign.. tapi selepas cari stok pakwe kaye byk2 erk!! hihhihi

Eda said...

stok pakwe?..macam stok megi lak bunyiknye..hihi

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template