Thursday, November 25, 2010

~Psstt...ini bukan no. ekor tau~

Salam semua....sangat la windu ini blog....ni nak hupdate skit la...tak banyak pon...sekadar nak review no yang ada di barisan gadget sebelah kanan tu jea..

Log in blog, tengok2 la bape dah increase pengunjung blog ni....pastu memang cantik tul la no nih...

tengokkkkk...hehe..


huh...takde la ramai pengunjung pon...tu pon nak kecohh...ape da..bukan ape...bukan senang nak tengok no seecantik itu...sebenarnya me tunggu no yangg ke 001000....haaaa...tapi, dek kena hadiri workshop selama 3 hari, no 001000 itu telah terlepas dari pandangan mata kasar ku ini..

=)....ske2 je....dah..p la wt keje masing2...

3 comments:

Innanie | Ariffin said...

takpe...takpe.... nati kite selalu datang sini ek~ awak pun datang laa blog kite =)

geekz36 said...

101010 lg cantik

Eda said...

Innanie Ariffin: hehe...datang2 slalu yek...

geekz36: sama2 kita nantikan kemunculan no 101010 ituuu...

mari belajar mengira!!

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template