Wednesday, November 3, 2010

~Lambaian tanganku disalah ertikan~

Cewah...tajuk tak boleh blah..

Ok..ni nak cite..me and housemate baru balik dari makan..
Hari ni pekena car kue tiau udang besaq2..
Duk ralit kupas kulit udang tetiba..toing..
Mata otomatik pandang kiri kanan..
Tengok muke housemate..dah tersengih2..
Malu..malu..malu...hahahaha
Udang tu idup balik daaa...
hahhaha..;P...
tak pe..tak de org perasan...teruskan makan..hehe

Sesudah makan, ambik balik udang yang idup tadi letak lam pinggan..
Minum milo ais kaw2...sedapppp...tp manis skit..
ok, itu bukan sedap namanya kalau manis okey..

Dah abis makan me pun melilau la carik abg tukang kira nih..
Pastu nampak dorang duk lepak2 kat meja depan..
Me pun lambai la kt dorang nak suh kira..
Skali abang tu gi lambai balik..
Me tengok je la..awat abg ni tak mau datang sini nih..
Pastu bila cakap kira!..baru la dia tergelak2..
Me and housemate ape lagi, duk tergelak la kitorang..

Hahahah..'abang ni igt kita nak ngorat dia agaknya' ujar housemate ku..
'No wonder la dia lambai balik tangan tadi' me membalas...

Serentak kami ketawa tanpa henti..haha..perasan!.
Sehinggakan abang tadi suruh kawan dia yang lain untuk kira...
Terdengar dia duk cakap, 'Tak mo la, tengok tu dorang duk gelakkan aku tak abis2'..

Hahahaha...lawak2....=))

4 comments:

Nasriq said...

ok la tu...lepas ni boleh la makan free ek...

Eda said...

hahaha...kalau tokey bleh la kut mkn free..

sedap lagi car kue tiau kerinchi..sini rasa kicap je..sbb udang je leh telan..

LiErOSe~QiEmi said...

hahaahah.. bleh plak camtu.. mood perasan on la kot time tu, bajet ensem sampai awek kena lambai dek kehenseman dia tu hihihi

Eda said...

haha...agaknyea la tu..mood terlebih..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template