Thursday, January 20, 2011

~Cuti yang sangat dihargai walaupun sehari je~

Salam semua..selamat pagi..

Hari ni cuti umum..hari perayaan Thaipusam...perayaan bagi penganut hindu...tgk kat tv, mak ai cemana la dorang boleh bawa kavadi naik 200++ anak tangga kat batu caves tu..dengan cucuk sane cucuk sini...eee...ngilu beb..huhu

Yang pegi sane tu pulak bukan free...sorang kena bayar rm100...ini setelah soal siasat dengan staf semalam la ni...dan dekat highway pun dah 2 hari lepas nampak kaum2 India ni jalan kaki menuju ke Batu Caves...jaooh tuuu...huhu

Ok, tinggalkan bab thaipusam ni...yang penting hari ni saya cuti...setelah 2-3 hari keje tak tentu masa...akhirnya dapat merehatkan minda dan fizikal dengan semaksima yang mungkin..sangat2 menghargai cuti hari walaupun sehari je..

Hari ni nak ke mana yea?...duk umah je ke..dah la takde org kat umah...nyesal pulak tak ikut adik join family day opis dia kat Desa Water Park tu..huhu..nampaknya lepakking di rumah saja la sambil tgk2 tv...

Selamat bercuti semua!!

8 comments:

azhar said...

slmat bercuti...bole lah mengadap blog lama2 skit..hehe

Eda said...

online blog dari pagi tadi...hehe

Lina said...

bestnyer cutiiii

iwan_dextrous said...

seronok sume dpt cuti kn.hahahaa

Nasriq said...

Wuargghhhh... best nya dapat cuti lama...

Eda said...

Lina: Best!!..hehe


Iwan_dextrous: betul tu..selamat bercuti dengan seronok..


Nasriq: Selamat bercuti lama..

norh said...

yup..walaupun satu hari tapi amat bermakna :)

Eda said...

norh:betul tu...w/pn sehari sgt bermakna...=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template