Saturday, January 22, 2011

~Mereka menceriakan hari saya..=)~

Salam semua..

Hari ni serba tak kena...buat keje pon tak tau la buat ke tak sebenarnya..haih...tapi entah kenapa hari ni, saya yang jarang bersarapan tetiba boleh pulak bantai biskut wheatmeal tu 8 keping berserta milo panas...adehh..tapi lapo jugak lagi...hihi...sindrom dah mai kut ni..

Last week waktu cuti Hari Keputeraan Yang Di-Pertuan Besar Negeri Sembilan, sempat la berjumpa dengan sahabat2 zaman belajar di UM...dorang semua ni ada yang still doing Master, dan ada yang dah sambung PHD...saya ni bila la agaknya boleh sambung PHD ek...erkk...otak pun dah berkarat ni..

Hari tu sangat2 appreciate dapat jpe Dini, blogger Linda, blogger Sarah..hihi...hai2..ai promote u all ni..ai tau u all baca kan kan kan..Sarah, i knoe u always be my silent reader..hhehe..takpe..sekali sekala sila munculkan diri anda berdua yea..

With blogger Linda...classmate since degree..;-)..
ramai yang tegur saya nampak pelik dgn tudung hitam..hihi..


Blogger Sarah..i delete this pic frm my camera n put in my blog..
so, consider delete a kan..;-)


Selepas sesi kacau mengacau mereka membuat keje di lab masing2..tiba la masa untuk mengisi perut yang seharian dibiarkan kosong dek kerana terkejut dpt surat saman tempoh hari...kuang3x..wat penat je berlapa..padahal takde pape pon..hehe..


Pasta ni sangat sedap..errr..lapo lak..huhu


So, kami bertiga, Linda, Sarah & me pegi ke Midvelly untuk mengisi perut..makan di Pizza Hut, bila nak masuk je Pizza Hut tu ternampak la junior kami, oh waktu ni saya br blk dr surau menunaikan ibadat yg wajib..rupa2 nya Yani & adiknya ke situ juga utk celebrate besday..


Besday girl, Yani...lupa lak umur yg ke berapa ni..huhu


Adik beradik..adik Yani pandai jahit baju!!..cepat tempah ngan dia..haha

Haha...macam rezki terpijak la...dan kami apa lagi, sambungkan meja konon2 nk join celebrate skali la..padahal nak pau kek yg sedap tu..haha..;-)

Kek yogurt yang sangat delicious!!..


Apa2 pon korang memang best la...next time kita chillex lagi together2 ya..=)

11 comments:

norh said...

macam best ja kek yogurt itu...

haslinda said...

yo chill yo!! kek sedap n aku makan byk ok..hahah

Eda said...

Norh: kek tu memang sgt sedap pn..bukan nampak je, tp mmg super sedap!!..hehe


Linda: haha...perut kenyang..kalau tak mau abis satu kek tu kan..

aNnE said...

pergh pasta..haha
mesti best kan dapat keluar dgn blogger jugak..hehe:)

Sarah said...

darn, igt dah delete gambar tu! nasib baik comel. :P

mmg silent reader pon.

hi darling! ^_^

Eda said...

anne: pasta tu mmmg sedap!!..dorang semua tu kwn2 satu UM..kebetulan ada blog jugak..;-)

Eda said...

Sarah: hi darling!!..comel pe pic tu..syg la nk delete..that's the only pic of u i hv..

finally u come out!!..hihi..

padin said...

macam menarik je kek tu, hehee

Eda said...

padin: kek tu bukan menarik je..tp rasanya juga enak bila dimakan..hehe

HaDi said...

Nampak bergembira jer...
makanan pun sedap2 je sume...=)

Eda said...

Hadi: betul tu..sgt hepi waktu tu..lupa kejap masalah yg menimpa..=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template