Friday, January 28, 2011

~Memilih sangat la ko ni cik tekak~

Salam semua..

Selamat malam semua...=)

Saya pasti ramai yang dah dinner malam ni kan..saya pon dah dinner..penah tak korang komplen kalau pi makan kat kedai mkn ke mana2 la kan..korang cakap..

"Huh, tak sedap langsung, baik masak sendiri je"

Saya tak tau la kenapa dengan tekak saya ni...memilih sgt pasal makanan...mesti nak yang secukup rasa saja..kalau termasin ke tertawar ke..mesti otomatik akan slow skit halaju makanan tu masuk mulut..

Dan, skang ni tengah membayangkan nasi ayam special yg dimasak oleh kakakku...adeii...nyesal tak balik umah dia malam ni...sedapnye..saja je tau die tu mesej saya cakap msk nasi ayam special...leleh dah air liur den..huhu

Kecur liur beb!!...gambar dari google..;-)


Tetiba up pasal makanan ni buat den lapar lak..huhu..ok dah2 cakap pasal makanan sedap2 ni..yong tau fu kerinchi pon sgt delicious!!....yummy!!...(bila leh ke sana lagi ni..dah berkurun tak ke sana)

OK..dah...stop it Eda......malam2 tak boleh makan lagi...nnt makanan susah nak hadam..=)

Motivasi diri supaya jangan mengikut nafsu makan..hehe

7 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

nasib baik baru lepas makan malam
kalau tidak teliur makan nasi ayam
he he

Wassalam

Eda said...

Waalaikumussalam rozali..tu la..skang ni pun terliur jugak..huhu

Nasriq said...

ni kena bayar royalti idea jugak la ni...

Eda said...

huhu...kite wt sistem barter la yea..kira kosong-kosong...;-)

norh said...

makan..makan..dan makan..he he

Mohamadazhan hjDesa said...

makan ketika lapar, behenti sbelum pecah perut.hehe

Eda said...

norh: jalan2 cari mkn pon best juga nih...hehe


Mohamadazhan hjDesa:
terima kasih nasihat tu..=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template